Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

opusy f.c (1598577) - Gares F.C. (486405) » 662916898: T63/R4

Copa 662916898 Información oficial sobre el partido 662916898 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido 4 - 1 MATARRAÑA Alineación oficial del equipo 'MATARRAÑA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido 3 - 1 MATARRAÑA Alineación oficial del equipo 'MATARRAÑA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

opusy f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Aram Llobet llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): opusy s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Matthieu Drault per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Muzaffar Habibov de opusy va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Delival Gagliazzo es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Matthieu Drault per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 79 passava a ser 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Maksim Katsuba va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de opusy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Prodromos Goutanis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Aram Llobet, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Maksim Katsuba, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Mata de opusy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

MATARRAÑA

Goles Goles

  • 164 Minuto 5 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Konstantin Klosterkoppel de MATARRAÑA va marcar de penal l'empat al minut 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Tayfur Celali va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Konstantin Klosterkoppel va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MATARRAÑA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zdzisław Bisztyga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Javier Hombedeu va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Tayfur Celali.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Delival Gagliazzo de MATARRAÑA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.