Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Jacinto Hotdog (1419560) - F.c. Cheguia (440322) » 662916639: T63/R4

Copa 662916639 Información oficial sobre el partido 662916639 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 1 - 0 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 0 - 1 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Jacinto sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Ramón Osorio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jacinto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Jesús Pardo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Jacinto van sortir al contraatac al minut 37, però Ander Mazas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Jacinto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan César Pérez Jiménez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tomi Kangasmäki.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Jacinto van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en César Pérez Jiménez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Narvydas Cidzikas de Jacinto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.c. Cheguia

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mike Huchem era fer passades de llarga distància. Al minut 2 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Charis Veniamin però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Rano Mashudi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CheG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yann Fromentin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Yann Fromentin va estar a punt de posar per davant a CheG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Archie Hamilton va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harry Inkster de CheG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.