Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

parkerson (800605) - Cremoso Team (779940) » 662916249: T63/R4

Copa 662916249 Información oficial sobre el partido 662916249 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

parkerson Alineación oficial del equipo 'parkerson' en el partido 0 - 4 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
parkerson Alineación oficial del equipo 'parkerson' en el partido 0 - 2 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parkerson

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): parkerson van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Valerio Porcel Aguirre des de l'esquerra va sortir desviat.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Pablo Ramas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del parkerson. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mitja Gasparini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cremoso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 47.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, David Aramendia va augmentar l'avantatge de Cremoso a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Aramendia va augmentar l'avantatge de Cremoso a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pablo Ramas va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Pedro Puigcerver va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Pedro Puigcerver va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Puigcerver. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Suat Fani va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en David Aramendia, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pablo Ramas després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Edmondo Olianas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Pablo Ramas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Edmondo Olianas, però la pilota va topar amb el travesser.