Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEW PALOMAR FC (1336607) - tomba badalona (990787) » 662916241: T63/R4

Copa 662916241 Información oficial sobre el partido 662916241 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

COMBO2 Alineación oficial del equipo 'COMBO2' en el partido 0 - 5 AE Gracia Alineación oficial del equipo 'AE Gracia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
COMBO2 Alineación oficial del equipo 'COMBO2' en el partido 1 - 3 AE Gracia Alineación oficial del equipo 'AE Gracia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COMBO2

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dimitri Blanchard no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Radosław Lemański i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a COMBO2, però el xut de Vlad Golcea va sortir bastant desviat.

AE Gracia

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Gracia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Barriga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del COMBO2. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Diego Goiri la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gracia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 36.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Diego Goiri va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 una excel·lent centrada de Hameed Al-Ba'dani va arribar a Miguel Lapeña, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 4 al marcador.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Gracia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hameed Al-Ba'dani aconseguint el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Diego Goiri de Gracia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hameed Al-Ba'dani es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.