Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDS Lions (437373) - DREAMTEAM 17 (1585184) » 662916029: T63/R4

Copa 662916029 Información oficial sobre el partido 662916029 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Coke Red's Alineación oficial del equipo 'Coke Red's' en el partido 3 - 2 DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coke Red's Alineación oficial del equipo 'Coke Red's' en el partido 2 - 0 DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coke Red's

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Després de 13 minuts de partit, Robustiano Corella igualava per Coke en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Eloi Delhom s'emportà una gran ovació del públic local al minut 75, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Coke contenien la respiració mentre en Óscar Oro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Verdeja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Habib Trebinjac va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Mário Távora va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Habib Trebinjac va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mário Távora hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Mário Távora del Coke ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

DREAMTEAM 17

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el DREAMTEAM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juho Rämö, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Maurilio Aschettino va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DREAMTEAM, Juha Stenvall, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): DREAMTEAM van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Sami Mösbauer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juha Stenvall de DREAMTEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.