Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza90 (438769) - White Shark Team (1600717) » 662916020: T63/R4

Copa 662916020 Información oficial sobre el partido 662916020 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Grande´s Alineación oficial del equipo 'Grande´s' en el partido 0 - 3 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Grande´s Alineación oficial del equipo 'Grande´s' en el partido 0 - 5 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grande´s

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sauro Leonardis va ridiculitzar a en Jaume Gerri amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Pol Ginesta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ion Macoveanu no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Grande´s va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Oddgeir Oliversson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

White Shark Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, White es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Martí es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Martí, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Fredas Pusdešris va augmentar l'avantatge de White a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Marco Skuldbøl quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Martí després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francesco Marinello va poder desviar-lo a córner.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Emilio Fernández va poder marcar per a White en un servei de cantonada picat per en Vincenzo Tesauro quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marco Skuldbøl al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marco Skuldbøl es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.