Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariñao S.D. (121274) - F.C. Ajarr (492877) » 662915992: T63/R4

Copa 662915992 Información oficial sobre el partido 662915992 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

Mariñao S.D. Alineación oficial del equipo 'Mariñao S.D.' en el partido 0 - 6 F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mariñao S.D. Alineación oficial del equipo 'Mariñao S.D.' en el partido 0 - 5 F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariñao S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 49 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Andrzej Walentynowicz gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mariñao va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrzej Walentynowicz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrzej Walentynowicz de Mariñao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Ajarr

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Joaquín Ramírez quedar desmarcat i marcar per a Ajarr al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Francisco Palacios va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ajarr.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ajarr augmentar el seu avantatge en el marcador, després que David Wiseman es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Raghid Al-Alusi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Christof Pühringer va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Ajarr.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Gabriel Chapín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ajarr, Raghid Al-Alusi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): David Wiseman quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stanisław Glombik, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, David Wiseman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raghid Al-Alusi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christof Pühringer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Chapín.