Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Matilico (1416519) - Tropezón de Tanos (800148) » 662744674: T63/R3

Copa 662744674 Información oficial sobre el partido 662744674 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Atletico Matilico Alineación oficial del equipo 'Atletico Matilico' en el partido 5 - 6 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Matilico Alineación oficial del equipo 'Atletico Matilico' en el partido 1 - 1 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
Tiene mucha potra 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 32,0 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Matilico

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Atletico equilibrava la balança al minut 25. En Emre Can Bekar, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, Atletico van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Emre Can Bekar va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emre Can Bekar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Ignacio Mola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Gerald de Vroome arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emre Can Bekar va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Zəfər Səfərov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Emre Can Bekar va estar a punt d'empatar per a Atletico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Zəfər Səfərov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 94 per blocar una centrada d'en 韩 (Han) 康维 (Kangwei) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven-Ove Ståhllund.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gerald de Vroome va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juho Taina va xutar fora per a Atletico, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Pedro Ignacio Mola no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Zəfər Səfərov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alfonso Labraña Peña de Atletico anava molt fort i col·locat però Zəfər Səfərov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Angel Notev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.

Tropezón de Tanos

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Tropezón va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Pere Montaner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tropezón va ser finalitzada des de l'esquerra per Nobre Jorge Fernandes Paiva al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Tropezón va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Angel Notev va desviar el xut final de Pere Montaner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Alejandro Lara Negrón de Tropezón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Tropezón, Nobre Jorge Fernandes Paiva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Zəfər Səfərov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Tropezón.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Raúl Brota de Tropezón, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Angel Notev en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tropezón, Alejandro Lara Negrón, col·locà la pilota just a les mans d'en Angel Notev. El marcador: 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Pere Montaner de Tropezón, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Angel Notev en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.