Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo Mia (1586526) - Los Esponjas CF (1462001) » 662744471: T63/R3

Copa 662744471 Información oficial sobre el partido 662744471 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido 7 - 6 Los Esponjas CF Alineación oficial del equipo 'Los Esponjas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido 5 - 2 Los Esponjas CF Alineación oficial del equipo 'Los Esponjas CF' en el partido
Tiene suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Mia

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Arlemor Schreiber va descol·locar totalment la defensa contrària i Felipe Fores no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Amb 8 minuts jugats, en Yunus Turhan va augmentar l'avantatge de Dinamo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dinamo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yunus Turhan que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 112 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Dinamo equilibrava la balança al minut 102. En Yunus Turhan, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Dinamo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Héctor Avila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aidan Leighton hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Dinamo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Aidan Leighton no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 99 (Ocasión por el centro): László Hajdu va estar a punt de marcar al minut 99 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Avila es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Arlemor Schreiber va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Szabolcs Apor de Dinamo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacy Wilczyński en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aidan Leighton xutant per a Dinamo va fer anar la pilota just on la volia, però Ignacy Wilczyński, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Dinamo Maksim Matafonov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacy Wilczyński es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Odd Gjerde va xutar fora per a Dinamo, el marcador es va quedar igual: 7 - 6, ja es veia a venir!

Los Esponjas CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Ade Tunde va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Sergio Izco era molt més ràpid que el defensa Rikus Brinkkemper. Al minut 25, el jugador de Esponjas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): En Piet-Hein Arnoldussen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 38. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 98 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Esponjas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 展 (Zhan) 永善 (Yongshan) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Daniel Naranjo Villa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Odd Gjerde.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Odd Gjerde, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Izco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esponjas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Naranjo Villa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniel Naranjo Villa es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): En Daniel Naranjo Villa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto León Chacón de Esponjas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Esponjas, Piet-Hein Arnoldussen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Erramu Zaborrena, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Odd Gjerde va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Esponjas i 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Esponjas Roberto León Chacón va intentar enganyar Odd Gjerde amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Daniel Naranjo Villa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Esponjas.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Esponjas, Sergio Izco, col·locà la pilota just a les mans d'en Odd Gjerde. El marcador: 7 - 6.