Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

serrallonga (994417) - Almendricos C F (30976) » 662744230: T63/R3

Copa 662744230 Información oficial sobre el partido 662744230 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

serrallonga Alineación oficial del equipo 'serrallonga' en el partido 3 - 1 Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
serrallonga Alineación oficial del equipo 'serrallonga' en el partido 0 - 1 Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallonga

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): serrallonga van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Emmanuel Bontemps va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de serrallonga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emmanuel Bontemps va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip serrallonga Steffen Kantauer quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mohammad Bagher Hendijani l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 81 minuts, el serrallonga va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ioan Ivăniş.
  • 512 Minuto 99 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99 de partit, Ioan Ivăniş de serrallonga va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Mohammad Bagher Hendijani de serrallonga va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 0 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Steffen Kantauer va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de serrallonga a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de serrallonga Javier Robles va intentar enganyar Patrick Ashen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Heinz Rettich va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.

Almendricos C F

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Iliyan Simov va estar a punt de posar per davant a Almendricos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Robles va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ricard Maria Samper, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Jordão Duarte anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Almendricos.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Patrick Ashen de Almendricos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ricard Maria Samper xutant per a Almendricos va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Robles, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Almendricos, Iliyan Simov, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Robles. El marcador: 3 - 1.