Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estachorrada (1599738) - El León Gallego (1414957) » 662743627: T63/R3

Copa 662743627 Información oficial sobre el partido 662743627 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido 1 - 3 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido 1 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estachorrada

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valeri Rikov de Estachorrada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Christos Arvanitakis va xutar fora per a Estachorrada, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Walter Augusto Canale de Estachorrada va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Estachorrada Jordi Tosas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maciej Bakalarski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Estachorrada Franco Francisco Simões, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Maciej Bakalarski. El marcador continuava 1 - 3.

El León Gallego

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Zaragoza va estar a punt de marcar quan Maciej Bakalarski va fer una passada impressionant a Txema Díaz Estévanez, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Zaragoza van sortir al contraatac al minut 23, però Alessandro Imperato va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Idrissa Keïta va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Txema Díaz Estévanez, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zaragoza, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Cesc Clari va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zaragoza van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cesc Clari va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zaragoza sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Idrissa Keïta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zaragoza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alcide Ghetti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zaragoza va anar a parar a la dreta de l'atac on en Txema Díaz Estévanez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 107 (Ocasión de contra por la izquierda): Zaragoza van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 107, però Pablo César Cereto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Kobi Littles de Zaragoza és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Baldo Piscitello de Zaragoza, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jordi Tosas en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ion Levai va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.