Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kongsvinger IL (1372111) - Helados suzdwik (1430634) » 662743623: T63/R3

Copa 662743623 Información oficial sobre el partido 662743623 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Kongsvinger IL Alineación oficial del equipo 'Kongsvinger IL' en el partido 2 - 7 Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Kongsvinger IL Alineación oficial del equipo 'Kongsvinger IL' en el partido 1 - 8 Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kongsvinger IL

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Kongsvinger s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Faraj Kandari per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Als 73 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Kongsvinger va acabar amb la pilota als peus de Anthony Musa que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Kongsvinger va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Anthony Musa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Christian Schetelig hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, 劉 (Liu) 翰淵 (Hanyuan). Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Ladislav Bicek va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Kongsvinger va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Anthony Musa va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Faraj Kandari va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ladislav Bicek de Kongsvinger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ashaman F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Riccardo Sadocco de Ashaman va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Atanasiy Lisitskiy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Doru Dobrinescu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) va augmentar l'avantatge de Ashaman a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Julian McArthur des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ashaman augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cayetano Ccorihuamán es rifés el porter i marqués el 2 - 6.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Rościgniew Puskarczyk de Ashaman va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 7 al minut 91. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Julian McArthur de Ashaman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.