Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adese (773433) - tikitakaboys (1366218) » 662743556: T63/R3

Copa 662743556 Información oficial sobre el partido 662743556 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

adese Alineación oficial del equipo 'adese' en el partido 1 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
adese Alineación oficial del equipo 'adese' en el partido 0 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adese

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Mateusz Plebaniak de adese va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): adese van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Gaxen Raya Núñez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de adese va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benedykt Idziak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

tikitakaboys

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de tikitakaboys va ser finalitzada des de l'esquerra per Carlos Zapico al minut 26. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 42 minuts, Álvaro Caballer va superar per velocitat Gaetano Gemo per posar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zigor Lakabe que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Jesús Perdomo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Konrad Wojsław que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Iván Arroyo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Carlos Zapico, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Marcelino Vindel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Perdomo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Marcos Lavena de tikitakaboys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Konrad Wojsław va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Lavena.