Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vaqueta (440753) - TDA TEAM (1459050) » 662743552: T63/R3

Copa 662743552 Información oficial sobre el partido 662743552 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

vaqueta Alineación oficial del equipo 'vaqueta' en el partido 6 - 2 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
vaqueta Alineación oficial del equipo 'vaqueta' en el partido 5 - 0 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vaqueta

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): vaqueta s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Matteo Bastioni per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Shendim Tufa va donar a vaqueta un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, Shendim Tufa va pentinar un córner cap al segon pal que Lubomír Jerie va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, vaqueta va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hans Andrias Laksafoss, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): vaqueta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Danilo Moraglio va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el vaqueta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hans Andrias Laksafoss, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): vaqueta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrei-Paul Mărtinaş ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matteo Bastioni de vaqueta va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sidre Biville que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Matteo Bastioni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Primo Pinos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Matteo Bastioni, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Matteo Bastioni va sorprendre Primo Pinos amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

TDA TEAM

Goles Goles

  • 161 Minuto 4 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 4 minuts Jordi Masllorens va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Fedir Gordya va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jordi Masllorens va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.