Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xatafi Capitols F.C. (1456417) - O Rápido do Xunco (1461352) » 662743540: T63/R3

Copa 662743540 Información oficial sobre el partido 662743540 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido 5 - 6 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido 2 - 1 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,7 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xatafi Capitols F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Després de 66 minuts de partit, Juan José García de Zuñiga igualava per Capitols en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Carlos Polo Galván era fer passades de llarga distància. Al minut 29 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Joan Gabriel Ramellat però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Rafael 'El Muro' Haro va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 43, però no s'esperava que en Xavi Casabó, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Óscar Glimes no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Rafael 'El Muro' Haro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Glimes va estar a punt d'acabar en gol al minut 106, però el porter visitant Oriol Guerguetiain va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Capitols Rafael 'El Muro' Haro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Oriol Guerguetiain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Toncho Variyski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Juan José García de Zuñiga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Capitols.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Polo Galván de Capitols va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Capitols Paco Roldán Caballero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Oriol Guerguetiain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lucio Rauso va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Lucio Rauso de Rápido va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Ángel Colmenares va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ángel Colmenares es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Oriol Fabra de Rápido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Rápido, José Ramón Goiriz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Lucio Rauso va clavar el 3 - 3 per a Rápido amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Federico Oriol Fabra de Rápido, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Iulian Mihai en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Rápido Lluís Arnijas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iulian Mihai es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Ángel Colmenares anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Rápido.