Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd bidasoa (802151) - Cadiz FC (439606) » 662743467: T63/R3

Copa 662743467 Información oficial sobre el partido 662743467 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido 6 - 7 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido 2 - 5 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd bidasoa

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, José Silvério Pinto va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de bidasoa van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Harry Eiss en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): bidasoa va aconseguir el 3 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Krzysztof Chlabicz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Frédéric Loiret que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Frédéric Loiret s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Adreani de bidasoa aconseguir un gol al minut 94 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Harry Eiss va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Antonio Adreani va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): bidasoa va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però José Silvério Pinto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frédéric Loiret de bidasoa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergiy Kriventsov de bidasoa es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Philippe Dhenin de bidasoa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 95, Patrizio Bussu de bidasoa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Óscar Mozo de bidasoa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Luis Urturi va xutar fora per a bidasoa, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de bidasoa Sergiy Kriventsov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Thomas Bruyer. El marcador continuava 5 - 6.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Antonio Adreani de bidasoa va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 7.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bidasoa Stefan Biset va intentar enganyar Thomas Bruyer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 7.

Cadiz FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cadiz va ser finalitzada des de l'esquerra per Rafael Chías al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stephan Schanze va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, Cadiz va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alois Franz Klausenburger.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cadiz. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Bergsteinn Hilmarsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 163 Minuto 100 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 100 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Stephan Schanze.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Stephan Schanze, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cadiz va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Al minut 92, un refús desafortunat de Óscar Mozo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raed Tarrab no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Timo Hassila de Cadiz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Óscar Mozo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bilel Aouinet de Cadiz anava molt fort i col·locat però Óscar Mozo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cadiz Christian Tentori no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Óscar Mozo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cadiz, Thomas Bruyer, col·locà la pilota just a les mans d'en Óscar Mozo. El marcador: 6 - 7.