Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chuxjanter (122503) - Los urogallos de lugo (795349) » 662743295: T63/R3

Copa 662743295 Información oficial sobre el partido 662743295 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Chuxjanter Alineación oficial del equipo 'Chuxjanter' en el partido 1 - 2 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Chuxjanter Alineación oficial del equipo 'Chuxjanter' en el partido 1 - 6 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chuxjanter

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Chuxjanter va reduir el marcador al minut 89 a 1 - 2 quan Luboš Libra va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Volkmar Geiming estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vanni Monterisi, als 63 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Chuxjanter va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Volkmar Geiming la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Víctor Flórez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tantín Arrieta Martínez, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Tantín Arrieta Martínez de urogallos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Andrzej Krop va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lionel Maillet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Tantín Arrieta Martínez va estar a punt de posar per davant a urogallos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lionel Maillet va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaime Debrul després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lionel Maillet va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alberto Diogo Bessa va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Víctor Flórez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.