Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calaflores FC. (1460365) - HANNIBAL '77 FC (312924) » 662743169: T63/R3

Copa 662743169 Información oficial sobre el partido 662743169 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Calaflores FC. Alineación oficial del equipo 'Calaflores FC.' en el partido 4 - 3 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Calaflores FC. Alineación oficial del equipo 'Calaflores FC.' en el partido 6 - 1 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
Tiene mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calaflores FC.

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CALA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Amando Alonso que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): CALA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Manex 'Cervecero' Mane va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CALA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kjeld Kjærside va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Al minut 96 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Villa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CALA es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kjeld Kjærside va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Amando Alonso de CALA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amando Alonso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amando Alonso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sami Mahrem que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip HANNIBAL va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jeannot Holtzem va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manex 'Cervecero' Mane no va poder aturar Sami Mahrem de HANNIBAL, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 90 el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andri Miraka que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Osip Klinov de HANNIBAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierpaolo Tedde de HANNIBAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.