Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 662553489

Copa 662553489 Información oficial sobre el partido 662553489 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00

Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido 1 - 3 loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido 2 - 1 loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicago Roses

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chicago. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Corentin Brosset xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Chicago va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eloi Ramon la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Golo Reinhard hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Fiol de Chicago es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Eloi Ramon de Chicago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

loswatermelones

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de loswatermelones va ser finalitzada des de l'esquerra per Lolo Corder al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lolo Corder va augmentar l'avantatge de loswatermelones a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 135 Minuto 53 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Maurycy Kocyk va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Luis Errea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Lolo Corder quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luis Errea va deixar a Jean-Yves Meurillon assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.