Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.KABAÑES (1420519) - La Mosca Cojonera (1414863) » 662550503: T63/R2

Copa 662550503 Información oficial sobre el partido 662550503 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

C.D.KABAÑES Alineación oficial del equipo 'C.D.KABAÑES' en el partido 0 - 3 La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.KABAÑES Alineación oficial del equipo 'C.D.KABAÑES' en el partido 0 - 3 La Mosca Cojonera Alineación oficial del equipo 'La Mosca Cojonera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.KABAÑES

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Luis Dalana va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.KABAÑES van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Luis Dalana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Dalana va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Roberto Peláez aquest no va estar a l'altura.

La Mosca Cojonera

Goles Goles

  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabi Cioci, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Firas Abou Tok va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Antonio Luis Sartorius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ventura Jansà, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Cojonera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dennis Pfeiliker va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Firas Abou Tok va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Gabi Cioci va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ventura Jansà va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Marcos Torres Ternero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Isac Gudîma de Cojonera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Firas Abou Tok després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ventura Jansà va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Gabi Cioci de Cojonera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.