Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petits Gironins (1598910) - Udo's CF (1366565) » 662547179: T63/R2

Copa 662547179 Información oficial sobre el partido 662547179 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Mojoisland F. C. Alineación oficial del equipo 'Mojoisland F. C. ' en el partido 0 - 1 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mojoisland F. C. Alineación oficial del equipo 'Mojoisland F. C. ' en el partido 2 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mojoisland F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Mojoisland va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Roland Glöggler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Espino estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Cristian-Sorin Ciufudean, als 49 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Mojoisland per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristian-Sorin Ciufudean, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Mojoisland per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Paolo Fraschetti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cristian-Sorin Ciufudean va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Paolo Fraschetti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): En Cristian-Sorin Ciufudean va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Mojoisland va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Herálvur Abelsen en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Mesas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Espino, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Udo's CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 103 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Udos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 103, Cecilio Alfonso va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Udos van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Alessandro Monterisi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Jorge Torres va estar a punt de posar per davant a Udos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Ignacio Henríquez va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Udos, l'equip va recuperar la pilota al minut 95 i va contraatacar. En Heraclio Aramburú va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.