Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ekolin killers (30672) - Atlético Triana (47875) » 662546727: T63/R2

Copa 662546727 Información oficial sobre el partido 662546727 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido 1 - 3 Atlético Squall Alineación oficial del equipo 'Atlético Squall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido 4 - 1 Atlético Squall Alineación oficial del equipo 'Atlético Squall' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekolin killers

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Narciso Arcos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del killers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Simon Amiot va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Narciso Arcos es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Robles! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simon Amiot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Simon Amiot va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Ramón Moreno Camara va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Narciso Arcos hauria d'haver estat gol al minut 108 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Heikki Gets de killers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Squall

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Abdelali El-Badaoui.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Saša Beretovac quedar desmarcat i marcar per a Atlético al minut 99. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 142 Minuto 109 (Gol de contra por la izquierda): Harvey Ashen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Atlético i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Harvey Ashen va encarar al porter al 55, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Francisco Rubiato de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.