Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eslida C.F. (795689) - chiquinines (119041) » 662546353: T63/R2

Copa 662546353 Información oficial sobre el partido 662546353 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

FC Pinetell Alineación oficial del equipo 'FC Pinetell' en el partido 0 - 4 Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pinetell Alineación oficial del equipo 'FC Pinetell' en el partido 0 - 3 Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pinetell

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Pinetell va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Heliodoro Piño la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Roxas de Pinetell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Els Macpastes

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Alcino Coelho de Macpastes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Joan Coscollà va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Macpastes.
  • 180 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24, una falta xutada per Joan Coscollà va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Macpastes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Joan Coscollà va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Albert Puigdemunt quasi marca en una jugada assajada de córner que Lucián García de Ocariz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manel Aberasturi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Macpastes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Coscollà de Macpastes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.