Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bernalinha (1458372) - Ud Ibizaa (795282) » 662544069: T63/R2

Copa 662544069 Información oficial sobre el partido 662544069 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Bernalinha Alineación oficial del equipo 'Bernalinha' en el partido 1 - 4 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bernalinha Alineación oficial del equipo 'Bernalinha' en el partido 1 - 6 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bernalinha

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Bernalinha va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Cristi Vişan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Riewerd Spitse de Bernalinha va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bernalinha sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lukáš Frydrych, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 204 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Armand Ross va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

La Rustidora

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per Rusti va ser Almar te Brömmelstroet, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ludwik Maciuszek va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Almar te Brömmelstroet va augmentar l'avantatge de Rusti a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ludwik Maciuszek, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Ciro Martorella va estar a punt de posar per davant a Rusti amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Christophe Herrou va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Ludwik Maciuszek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Almar te Brömmelstroet gairebé marca per a Rusti al minut 33 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maximilian Josef Stralendorff es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Christophe Herrou va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Almar te Brömmelstroet, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paulino Mendes Jorge després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Christophe Herrou va poder desviar-lo a córner.