Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cocowinner (1593945) - Academia de Fútbol Alcobendas (802077) » 662543893: T63/R2

Copa 662543893 Información oficial sobre el partido 662543893 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Tech Heroes Alineación oficial del equipo 'Tech Heroes' en el partido 0 - 8 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Tech Heroes Alineación oficial del equipo 'Tech Heroes' en el partido 0 - 8 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tech Heroes

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Veljko Pešić de Heroes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albertino Matuto de Heroes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abdelhakim Bajini va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al 7 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sporting6D augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Viggo Skovhus es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Wielisław Paszkowski, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, un xut de Xander de Melker des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Sporting6D l'avantatge per 0 - 5. Wielisław Paszkowski en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wielisław Paszkowski va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Marco Adam la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Viggo Skovhus que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bekter Gombo va augmentar l'avantatge de Sporting6D a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Marco Adam que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 280 Minuto 19 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Marco Adam al minut 19.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 28 per Marco Adam va anar a parar a la creueta.