Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KRL MRX (1593694) - Vampirators (1434452) » 662543735: T63/R2

Copa 662543735 Información oficial sobre el partido 662543735 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Rayo Mokkayano Alineación oficial del equipo 'Rayo Mokkayano' en el partido 1 - 4 Drako 2011 Alineación oficial del equipo 'Drako 2011' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rayo Mokkayano Alineación oficial del equipo 'Rayo Mokkayano' en el partido 1 - 5 Drako 2011 Alineación oficial del equipo 'Drako 2011' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Mokkayano

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Beláustegui la va rematar Juan Mainez García amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mokkayano el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrián Marañón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Romero va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Drako 2011

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Víctor Martín Aldea que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Drako va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 22. Alejandro Azabache va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jorge Meléndez Valdés és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Víctor Martín Aldea perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maksim Grechnev, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Martín Aldea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Rubio Ribera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yiannis Kalogeros estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alfredo Rubio Ribera, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Víctor Martín Aldea es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Rivero Osuna. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfredo Rubio Ribera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfredo Rubio Ribera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jorge Irueta, el jugador de Drako va ser expulsat al minut 6.