Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-50431964) - White Shark Team (1600717) » 662543602: T63/R2

Copa 662543602 Información oficial sobre el partido 662543602 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

White Shark Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, White es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Martí es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 3 (Gol por la derecha): Buenaventura Berzal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, Fredas Pusdešris va augmentar l'avantatge de White a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a White l'avantatge per 0 - 4. Fredas Pusdešris en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Jonathan Pajares va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de White, Fredas Pusdešris, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonathan Pajares de White l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 33 de partit.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Heliodoro Esteva va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Vincenzo Tesauro va aprofitar un error defensiu al minut 67, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 8 al marcador per a White.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a White augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Włodzimierz Faron es rifés el porter i marqués el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Quirze Espígol, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Quirze Espígol va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fredas Pusdešris després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Ferrero va poder desviar-lo a córner.