Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-50433786) - xesteiro (1589903) » 662543584: T63/R2

Copa 662543584 Información oficial sobre el partido 662543584 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

xesteiro

Goles Goles

  • 187 Minuto 6 (Gol tiro lejano): En Artūrs Zvagulis conduïa pel cercle central i, veient a en Giuseppe Marello desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Velyo Drinchev va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a xesteiro.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 20 minuts quan Abaigar Asla va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Battista Zanchi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 3.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giuseppe Marello de xesteiro l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 24 de partit.
  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): Després de 27 minuts el xesteiro, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Velyo Drinchev sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 5 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Bo Häggblad de xesteiro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Kiril Kuzmanov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de xesteiro, Pablo Entrambasaguas, que va marcar, sense saber com, el 0 - 7.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): xesteiro va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 8, quan Giuseppe Marello va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Cristino Barreiro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 9 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Velyo Drinchev ja els havia advertit que el porter contrari, en Jonathan Cummings, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Battista Zanchi de xesteiro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el xesteiro va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Battista Zanchi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.