Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galletiñas (122809) - rma14 (1334145) » 659842132: T63/J11/VII

Liga 659842132 Información oficial sobre el partido 659842132 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.1010 (39046)

BrotherBand CF Alineación oficial del equipo 'BrotherBand CF' en el partido 3 - 3 Andreu Petano CF Alineación oficial del equipo 'Andreu Petano CF' en el partido
0 - 1 Francisco Corbacho (25')
Ryan Mason (26') 1 - 1
1 - 2 Gunnar Grözinger (30')
Alexander Hristov (51') 2 - 2
Arno Oetjen (61') 3 - 2
3 - 3 Georgi Yanchev (82')
BrotherBand CF Alineación oficial del equipo 'BrotherBand CF' en el partido 3 - 3 Andreu Petano CF Alineación oficial del equipo 'Andreu Petano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BrotherBand CF Alineación oficial del equipo 'BrotherBand CF' en el partido 1 - 2 Andreu Petano CF Alineación oficial del equipo 'Andreu Petano CF' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BrotherBand CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Najjar Awad Shqair entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BrotherBand, un peu providencial d'en Ryan Mason va situar el 1-1 al panell digital.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del BrotherBand amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Alexander Hristov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): BrotherBand prenia la batuta de l'encontre al minut 61, quan en Arno Oetjen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reimar Harl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andy Machado va rematar alt.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Alexander Hristov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Siarhej Rachkevich va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Alexander Hristov del BrotherBand ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sertuğ Haliç de BrotherBand es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reimar Harl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sertuğ Haliç va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que BrotherBand va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Andreu Petano CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Petano va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco Corbacho al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Petano va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. Gunnar Grözinger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Petano. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Georgi Yanchev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Petano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gerasimos Kalaitzopoulos va desviar el xut final de Georgi Yanchev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Felipe Adalia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Felipe Adalia al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Felipe Adalia gairebé marca per a Petano al minut 81 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Roberto Martínez Zuccardi de Petano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.