Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torero team 2 (492660) - Club Lacasitos de Bilbao (1460768) » 659841862: T63/J13/VII

Liga 659841862 Información oficial sobre el partido 659841862 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.1005 (39041)

torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 0 - 0 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
torero team 2 Alineación oficial del equipo 'torero team 2' en el partido 1 - 3 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torero team 2

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diogo Mondariz de torero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Lacasitos de Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Dudu Drig va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dudu Drig estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Maurice Pulis, als 40 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Rafael Vasco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vladimír Halász no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Abdelmoussawir Ralimi va estar a punt de posar per davant a Lacasitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Vasco va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Abdelmoussawir Ralimi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Vasco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Frederick Allen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lacasitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Sanguineti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vilmos Barna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.