Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Vilnius (1338159) - RCD Espanyoll (1339901) » 659836465: T63/J8/VII

Liga 659836465 Información oficial sobre el partido 659836465 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.909 (38945)

C.D.Vilnius Alineación oficial del equipo 'C.D.Vilnius' en el partido 0 - 5 Racing Rempálago Alineación oficial del equipo 'Racing Rempálago' en el partido
0 - 1 Bilal Tırpan (3')
0 - 2 Jesús Rodríguez Pérez (13')
0 - 3 Antonio Retegui (25')
0 - 4 Jesús Rodríguez Pérez (52')
0 - 5 Jesús Rodríguez Pérez (59')
C.D.Vilnius Alineación oficial del equipo 'C.D.Vilnius' en el partido 0 - 5 Racing Rempálago Alineación oficial del equipo 'Racing Rempálago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Vilnius Alineación oficial del equipo 'C.D.Vilnius' en el partido 0 - 2 Racing Rempálago Alineación oficial del equipo 'Racing Rempálago' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Vilnius

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Melxor Parada va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Castejón Castellmolto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Racing Rempálago

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bilal Tırpan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rempálago.
  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): Jesús Rodríguez Pérez va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Rempálago gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Ralf Schlöglhofer va pentinar un córner cap al segon pal que Antonio Retegui va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rempálago per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 52. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jesús Rodríguez Pérez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Rempálago va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Rodríguez Pérez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mauro Balbuena va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Bilal Tırpan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rempálago va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jupp Schiffl quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ferhat El-Araïchi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Rodríguez Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Bilal Tırpan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jupp Schiffl després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ferhat El-Araïchi va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Retegui de Rempálago va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.