Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plutillo10 (488609) - Los jaquemate (1339871) » 659835923: T63/J11/VII

Liga 659835923 Información oficial sobre el partido 659835923 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.899 (38935)

Plutillo10 Alineación oficial del equipo 'Plutillo10' en el partido 0 - 3 Los jaquemate Alineación oficial del equipo 'Los jaquemate' en el partido
0 - 1 Görd Trumler (8')
0 - 2 Gonzalo Heras Canales (43')
0 - 3 Francisco García de Barrosa (71')
Plutillo10 Alineación oficial del equipo 'Plutillo10' en el partido 0 - 3 Los jaquemate Alineación oficial del equipo 'Los jaquemate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Plutillo10 Alineación oficial del equipo 'Plutillo10' en el partido 1 - 3 Los jaquemate Alineación oficial del equipo 'Los jaquemate' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plutillo10

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Plutillo10 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Muñoz en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Marín Alonso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Clarencio Babau va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Los jaquemate

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): jaquemate sabia com jugar al contraatac, i al minut 8, Görd Trumler va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del jaquemate van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gonzalo Heras Canales va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francisco García de Barrosa de jaquemate l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): jaquemate van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Cristian David Centurión des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Víctor Manuel Gualber va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Görd Trumler, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jaquemate van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Albert Taberner, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joaquim Dinis Sampaio, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joaquim Dinis Sampaio va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco García de Barrosa de jaquemate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquim Dinis Sampaio.