Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasher's Swords (1414755) - Astom Birras (989465) » 659835722: T63/J4/VII

Liga 659835722 Información oficial sobre el partido 659835722 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.896 (38932)

Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 6 - 0 Fangar Team Alineación oficial del equipo 'Fangar Team' en el partido
Gianni Facciolo (2') 1 - 0
Mateja Konjević (20') 2 - 0
Pablo Serpa (26') 3 - 0
Morten Kronstedt (28') 4 - 0
Tzvika Nahmani (47') 5 - 0
Tzvika Nahmani (85') 6 - 0
Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 6 - 0 Fangar Team Alineación oficial del equipo 'Fangar Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 6 - 2 Fangar Team Alineación oficial del equipo 'Fangar Team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasher's Swords

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Swords, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Gianni Facciolo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Mateja Konjević va incrementar l'avantatge de Swords amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Szymon Piekielny va anar directament als peus de Pablo Serpa que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Swords va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Morten Kronstedt des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Swords va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tzvika Nahmani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Swords va augmentar la diferència quan Tzvika Nahmani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arkadiusz Krug va entorpir al marcador d'en Julian Gassner per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Julian Gassner, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Heinrich Kasses de Swords va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fangar Team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Josep Anton Socías per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Fangar va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 34 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Fangar va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ubeltso Iraolagoitia.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Handi Garaiartabe ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 54 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Josep Arnau Verdera amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Josep Arnau Verdera la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Fangar havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Fangar va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Handi Garaiartabe no va poder controlar.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Josep Anton Socías completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.