Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perete FC (1462633) - CD ILLESCAS (773977) » 659834709: T63/J2/VII

Liga 659834709 Información oficial sobre el partido 659834709 en Hattrick

13.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VII.878 (38914)

Perete FC Alineación oficial del equipo 'Perete FC' en el partido 2 - 3 cancoc Alineación oficial del equipo 'cancoc' en el partido
José Buron Cuadrado (8') 1 - 0
1 - 1 Abel Leizegui (34')
1 - 2 Gledi Musaraj (58')
Nuno Lombos (72') 2 - 2
2 - 3 Martín Morán Cabrera (75')
Perete FC Alineación oficial del equipo 'Perete FC' en el partido 2 - 3 cancoc Alineación oficial del equipo 'cancoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perete FC Alineación oficial del equipo 'Perete FC' en el partido 2 - 1 cancoc Alineación oficial del equipo 'cancoc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perete FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan José Buron Cuadrado llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Perete aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Nuno Lombos va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Perete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Buron Cuadrado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rossend Brustenga.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Buron Cuadrado, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Arellano de Perete va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Saül Guardiola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Javier Bauchamp va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Perete va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nuno Lombos la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Javier Bauchamp va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Saül Guardiola de Perete va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 87, però no va estar gaire encertat.

cancoc

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El cancoc va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Abel Leizegui rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 34.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de cancoc va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gledi Musaraj, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): cancoc va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 75. Martín Morán Cabrera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Laurgain Umandia va fer una jugada per la banda esquerra, però Paco Rivero va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El cancoc creava perill des de la dreta al minut 32, però en Paco Rivero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Laurgain Umandia desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): cancoc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Laurgain Umandia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.