Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Daira FC (1419178) - MaxPozas FC (1596366) » 659834707: T63/J3/VII

Liga 659834707 Información oficial sobre el partido 659834707 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.878 (38914)

INDEPENDENTISTES Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENTISTES' en el partido 3 - 0 MaxPozas FC Alineación oficial del equipo 'MaxPozas FC' en el partido
Corneliu Grumezescu (24') 1 - 0
Oliver Herbeck (37') 2 - 0
Kurt Hopfwieser (42') 3 - 0
INDEPENDENTISTES Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENTISTES' en el partido 3 - 0 MaxPozas FC Alineación oficial del equipo 'MaxPozas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
INDEPENDENTISTES Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENTISTES' en el partido 0 - 2 MaxPozas FC Alineación oficial del equipo 'MaxPozas FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDEPENDENTISTES

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Corneliu Grumezescu de INDEPENDENTISTES va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): INDEPENDENTISTES sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Oliver Herbeck va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el INDEPENDENTISTES va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Kurt Hopfwieser aconseguint el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Corneliu Grumezescu va entorpir al marcador d'en Martín Calvo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): INDEPENDENTISTES van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Jorge Saélices des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús García de Paredes de INDEPENDENTISTES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Luis Henche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Luis Henche va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

MaxPozas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Phillip Hainbuchen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Campos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): MaxPozas van seguir progressant per la banda dreta. Benjamí Carola va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del MaxPozas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pablo Fernández Chicharro no va poder controlar.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Manuel Campos va fer una estirada espectacular al minut 76, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Enrique Jayaga.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): MaxPozas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Phillip Hainbuchen de MaxPozas es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Fernández Chicharro de MaxPozas es va guanyar la targeta groga merescudament.