Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Promesas Zamoranas (435006) - REAL MIERES (1422074) » 659834143: T63/J1/VII

Liga 659834143 Información oficial sobre el partido 659834143 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.868 (38904)

Promesas Zamoranas Alineación oficial del equipo 'Promesas Zamoranas' en el partido 6 - 0 REAL MIERES Alineación oficial del equipo 'REAL MIERES ' en el partido
Alberto Despou (4') 1 - 0
Alberto Despou (31') 2 - 0
Ramón Vieyra (49') 3 - 0
Robustiano Aguilera Vaqués (54') 4 - 0
Marcel Bestard (80') 5 - 0
Óscar Siruela (84') 6 - 0
Promesas Zamoranas Alineación oficial del equipo 'Promesas Zamoranas' en el partido 6 - 0 REAL MIERES Alineación oficial del equipo 'REAL MIERES ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Promesas Zamoranas Alineación oficial del equipo 'Promesas Zamoranas' en el partido 3 - 1 REAL MIERES Alineación oficial del equipo 'REAL MIERES ' en el partido
Tiene bastante suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Promesas Zamoranas

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va premiar Zamoranas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alberto Despou va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Zamoranas i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 31 minuts de joc. Mentre en Alberto Despou el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Ramón Vieyra de Zamoranas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Zamoranas va aconseguir el 5 - 0 quan Marcel Bestard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Gerardo Elcoro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zamoranas, un peu providencial d'en Óscar Siruela va situar el 6-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Zamoranas va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Gerardo Elcoro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Vieyra per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rubén Mañas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Óscar Siruela es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Óscar Siruela gairebé va marcar per a Zamoranas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zamoranas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Óscar Siruela va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerardo Elcoro de Zamoranas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REAL MIERES

Goles Goles

  • 125 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Robustiano Aguilera Vaqués, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 4 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Robustiano Aguilera Vaqués va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Ruimán Gareca aquest no va estar a l'altura.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): MIERES va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 57 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 范 (Fan) 杰维 (Jiewei) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.