Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Besugos del Besaya FC (800595) - ander ke (1602160) » 659833317: T63/J5/VII

Liga 659833317 Información oficial sobre el partido 659833317 en Hattrick

04.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VII.853 (38889)

Faraones Confinados Alineación oficial del equipo 'Faraones Confinados' en el partido 1 - 1 ander ke Alineación oficial del equipo 'ander ke' en el partido
0 - 1 Joan Valldeperas (56')
Bogdan Drugan (63') 1 - 1
Faraones Confinados Alineación oficial del equipo 'Faraones Confinados' en el partido 1 - 1 ander ke Alineación oficial del equipo 'ander ke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Faraones Confinados Alineación oficial del equipo 'Faraones Confinados' en el partido 3 - 1 ander ke Alineación oficial del equipo 'ander ke' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faraones Confinados

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Bogdan Drugan de Confinados va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Ramon Mussons arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Confinados a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dídac Arderiu va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

ander ke

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Passats 56 minuts de partit, ander es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Joan Valldeperas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eugèni Carbó va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 15 de joc.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ander va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelhaye Hamadani va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abdelhaye Hamadani es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eusebio Salinas Malagamba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelhaye Hamadani de ander va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.