Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ilice Augusta CF (1419935) - FC SeeDs (1584471) » 659831364: T63/J7/VII

Liga 659831364 Información oficial sobre el partido 659831364 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.818 (38854)

Manschfaft Alineación oficial del equipo 'Manschfaft' en el partido 3 - 1 FC SeeDs Alineación oficial del equipo 'FC SeeDs' en el partido
Kevin Metzlaff (23') 1 - 0
1 - 1 Roy Alberti Rovira (41')
Marcos Surgeres (54') 2 - 1
Víctor Horachita (84') 3 - 1
Manschfaft Alineación oficial del equipo 'Manschfaft' en el partido 3 - 1 FC SeeDs Alineación oficial del equipo 'FC SeeDs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Manschfaft Alineación oficial del equipo 'Manschfaft' en el partido 6 - 0 FC SeeDs Alineación oficial del equipo 'FC SeeDs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manschfaft

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Manschfaft amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Kevin Metzlaff, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Manschfaft va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 54 Marcos Surgeres va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Víctor Horachita va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Fortunato Rebollo del Manschfaft ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Surgeres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Mancilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Marcos Surgeres de Manschfaft gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marcos Surgeres va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Miguel Laguillo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Víctor Horachita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sid Deebank va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fortunato Rebollo de Manschfaft va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24 en Jorge Alberto Villar Villamil va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fortunato Rebollo de Manschfaft va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC SeeDs

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): SeeDs va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Roy Alberti Rovira, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rubén Ramírez Lastra va entorpir al marcador d'en Palmiro Punxín per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joan Jordi Xamena va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dàvid Serra va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.