Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mtres (435600) - Real Pinguinos FC (1414676) » 659824509: T63/J1/VII

Liga 659824509 Información oficial sobre el partido 659824509 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.696 (38732)

Mtres Alineación oficial del equipo 'Mtres' en el partido 2 - 1 Muralca FC Alineación oficial del equipo 'Muralca FC' en el partido
Saman Tabaraki (47') 1 - 0
Neo Vierre (68') 2 - 0
2 - 1 Alberto Sanz (84')
Mtres Alineación oficial del equipo 'Mtres' en el partido 2 - 1 Muralca FC Alineación oficial del equipo 'Muralca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Mtres Alineación oficial del equipo 'Mtres' en el partido 8 - 0 Muralca FC Alineación oficial del equipo 'Muralca FC' en el partido
Está más tieso que su rival 7.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mtres

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Corria el minut 47, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Mtres s'avançava en el marcador després que en Saman Tabaraki xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Mtres va aconseguir el 2 - 0 quan Neo Vierre va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Eppu Alasirniö va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mtres van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Neo Vierre, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Pyry-Pekka Kiiski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Fernando Puig va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Puig al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Guillén Camiña va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Saman Tabaraki, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Muralca FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Muralca va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Sanz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ivan Mijatović de Muralca no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Muralca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Siewert Cappan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Erlantz Pérez Rañon quasi aconsegueix empatar per Muralca al minut 87, però Manuel López González va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.