Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fitor56 (991481) - Descansa (775215) » 659823197: T63/J9/VII

Liga 659823197 Información oficial sobre el partido 659823197 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.672 (38708)

Elefardilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C.' en el partido 3 - 0 Steaua Del Grifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Del Grifo' en el partido
Lucián Ruiz Corona (6') 1 - 0
Manuel Esteban (24') 2 - 0
Zorion Sarasti (54') 3 - 0
Elefardilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C.' en el partido 3 - 0 Steaua Del Grifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Del Grifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Elefardilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Elefardilla F.C.' en el partido 8 - 0 Steaua Del Grifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Del Grifo' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elefardilla F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Lucián Ruiz Corona, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Als 24 minuts de joc, els nois de Elefardilla van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Manuel Esteban augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Zorion Sarasti de Elefardilla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Honorino Bayón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Lucián Ruiz Corona, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Addison Merino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Elefardilla ho intentava per la dreta per mitjà de Addison Merino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Steaua Del Grifo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Marco Santangelo va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anatoliy Varlashin no va ser aprofitada per en Andrea Ingallinera que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 254 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Anatoliy Varlashin no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.