Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Bonanova (486012) - Sporting Merida (776660) » 659820647: T63/J1/VII

Liga 659820647 Información oficial sobre el partido 659820647 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.627 (38663)

F.C.Bonanova Alineación oficial del equipo 'F.C.Bonanova' en el partido 2 - 3 F.C. Acebuche Alineación oficial del equipo 'F.C. Acebuche' en el partido
0 - 1 Rubén Sáenz García (18')
Diego Zaraín (30') 1 - 1
1 - 2 David Cutanda (34')
Juan Francisco Arévalo (73') 2 - 2
2 - 3 José María Decamps (86')
F.C.Bonanova Alineación oficial del equipo 'F.C.Bonanova' en el partido 2 - 3 F.C. Acebuche Alineación oficial del equipo 'F.C. Acebuche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Bonanova Alineación oficial del equipo 'F.C.Bonanova' en el partido 1 - 3 F.C. Acebuche Alineación oficial del equipo 'F.C. Acebuche' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Bonanova

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Diego Zaraín no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): F.C.Bonanova equilibrava la balança al minut 73. En Juan Francisco Arévalo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): En Diego Zaraín va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 11, però el porter visitant Ismâîl Mifdal el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C.Bonanova van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Villajane, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Óscar Rambaud no va ser aprofitada per en Juan Francisco Arévalo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 290 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Juan Francisco Arévalo va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Zaraín de F.C.Bonanova va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harold Lacy de F.C.Bonanova va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Acebuche

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Rubén Sáenz García de Acebuche va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de David Cutanda que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José María Decamps va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Silvino Pereira Bastos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abdelmouqaddim Akouz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Acebuche va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador José María Decamps va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.