Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legion de Fuego (992045) - Orient Express (493216) » 659820415: T63/J13/VII

Liga 659820415 Información oficial sobre el partido 659820415 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.622 (38658)

Legion de Fuego Alineación oficial del equipo 'Legion de Fuego' en el partido 0 - 2 Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido
0 - 1 Jorge Magariños (28')
0 - 2 Rubén Ginés (88')
Legion de Fuego Alineación oficial del equipo 'Legion de Fuego' en el partido 0 - 2 Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legion de Fuego Alineación oficial del equipo 'Legion de Fuego' en el partido 2 - 2 Leyton Orient F.C. Alineación oficial del equipo 'Leyton Orient F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,6 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legion de Fuego

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Legion van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 11 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Rubèn Sarsanach, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Legion va estar a punt de marcar quan José Dávila va fer una passada impressionant a Rubèn Sarsanach, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Leyton Orient F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dídac Felisart arribés a peus de Jorge Magariños, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a The O's el 0 - 1.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rubén Ginés, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Serwan Rivîn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de The O's, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de David Aragonés va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): The O's quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sven-Ole Töwe va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.