Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitxuta F.C. (485919) - Artaun Rovers (437772) » 659818782: T63/J11/VII

Liga 659818782 Información oficial sobre el partido 659818782 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.593 (38629)

Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético de Albacete' en el partido 0 - 6 Artaun Rovers Alineación oficial del equipo 'Artaun Rovers' en el partido
0 - 1 Acorán Sánchez Salares (22')
0 - 2 Logan Dyke (39')
0 - 3 Salomón Claver (58')
0 - 4 Acorán Sánchez Salares (63')
0 - 5 Salomón Claver (70')
0 - 6 Ramón Velasco Nieto (89')
Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético de Albacete' en el partido 0 - 6 Artaun Rovers Alineación oficial del equipo 'Artaun Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Albacete Alineación oficial del equipo 'Atlético de Albacete' en el partido 0 - 3 Artaun Rovers Alineación oficial del equipo 'Artaun Rovers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Albacete

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Daniel Andersson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Artaun Rovers

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Artaun es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Acorán Sánchez Salares es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Logan Dyke, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58, una falta xutada per Salomón Claver va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Artaun. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Acorán Sánchez Salares la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Artaun es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 63.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Artaun per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Salomón Claver. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ramón Velasco Nieto va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pepe Robles per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 6

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stanislav Blaťák ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Logan Dyke es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Logan Dyke al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.