Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BARCELONA FLICK (1580410) - Mixclacluras (491670) » 659818127: T63/J1/VII

Liga 659818127 Información oficial sobre el partido 659818127 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.582 (38618)

Palmeiras de Chocolate C.F. Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Chocolate C.F.' en el partido 2 - 0 Mixclacluras Alineación oficial del equipo 'Mixclacluras' en el partido
Marco Cerraeta (39') 1 - 0
Rolando Maderuelo (75') 2 - 0
Palmeiras de Chocolate C.F. Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Chocolate C.F.' en el partido 2 - 0 Mixclacluras Alineación oficial del equipo 'Mixclacluras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Palmeiras de Chocolate C.F. Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Chocolate C.F.' en el partido 4 - 1 Mixclacluras Alineación oficial del equipo 'Mixclacluras' en el partido
Tiene mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeiras de Chocolate C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Marco Cerraeta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Palmeiras es posava per davant!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Palmeiras va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rolando Maderuelo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rémi Chambon de Palmeiras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Marcel Antonell de Palmeiras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Antonell va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Palmeiras va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Mixclacluras

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Manolo Leal Caballero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Inausti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Rafa Ares va estar a punt de posar per davant a Mixclacluras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manolo Leal Caballero va impedir un gol cantat.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Rafa Ares va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 52 (Ocasión de falta): Amb 52 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Rafa Ares va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Agustín Álvarez Miguel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Luis Cosatabella, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Mixclacluras l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 82, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Agustín Álvarez Miguel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Inausti de Mixclacluras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.