Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Strong Wolf FC (438977) - Burgalia Club de Futbol (796158) » 659816942: T63/J13/VII

Liga 659816942 Información oficial sobre el partido 659816942 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.560 (38596)

Strong Wolf FC Alineación oficial del equipo 'Strong Wolf FC' en el partido 0 - 7 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Heraldo Ballén (8')
0 - 2 Óscar Picazo (14')
0 - 3 Heraldo Ballén (39')
0 - 4 David Abiega (51')
0 - 5 Miguel Castellbo (62')
0 - 6 Jesús Aramendia (63')
0 - 7 Óscar Picazo (83')
Strong Wolf FC Alineación oficial del equipo 'Strong Wolf FC' en el partido 0 - 7 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Strong Wolf FC Alineación oficial del equipo 'Strong Wolf FC' en el partido 0 - 4 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strong Wolf FC

Burgalia Club de Futbol

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Heraldo Ballén va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Álvaro Cotrina encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Óscar Picazo anotar per a Burgalia el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Burgalia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Heraldo Ballén es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): David Abiega va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Castellbo de Burgalia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 62 de partit.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Jesús Aramendia va augmentar l'avantatge de Burgalia a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Óscar Picazo, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alfredo Rubio Orduña al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Ríos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Porcel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Baquerizo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Baquerizo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Liberto Vargas-Zúñiga va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Matteo Molinaro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.