Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Sporting Club (1461474) - Gazte_Berriak (1339382) » 659812805: T63/J1/VII

Liga 659812805 Información oficial sobre el partido 659812805 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.487 (38523)

River Zas Alineación oficial del equipo 'River Zas' en el partido 2 - 4 Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido
0 - 1 Alessio Di Leo (10')
Ignacio Caus (20') 1 - 1
1 - 2 Yorben De Keyser (25')
Ignacio Caus (60') 2 - 2
2 - 3 Victor Balzarini (85')
2 - 4 Victor Balzarini (89')
River Zas Alineación oficial del equipo 'River Zas' en el partido 2 - 4 Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
River Zas Alineación oficial del equipo 'River Zas' en el partido 0 - 9 Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Zas

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del River va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Caus, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de River va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ignacio Caus, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Brandomil Barrio no va ser aprofitada per en Víctor Jato que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): River va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wellington Romo en un 1 contra 1 amb el porter Frank Mäntyvaara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Jato es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gazte_Berriak

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Gazte_Berriak va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Alessio Di Leo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de Gazte_Berriak Yorben De Keyser va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gazte_Berriak va ser finalitzada des de l'esquerra per Victor Balzarini al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Victor Balzarini de Gazte_Berriak va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gazte_Berriak que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lorenzo Magale, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nenad Stojimirović va superar els defenses rivals per velocitat al minut 22 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jorge Cerviá va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lorenzo Magale. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Chris Hannabuss va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Antal Scholtz va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alessio Di Leo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nenad Stojimirović va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.