Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Praetorians F.C. (125389) - Dharma FC (307811) » 659812192: T63/J1/VII

Liga 659812192 Información oficial sobre el partido 659812192 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.476 (38512)

Ruben Team 04 Alineación oficial del equipo 'Ruben Team 04' en el partido 2 - 0 Dharma FC Alineación oficial del equipo 'Dharma FC' en el partido
Arnald Aluja (18') 1 - 0
Bitor Camarero (86') 2 - 0
Ruben Team 04 Alineación oficial del equipo 'Ruben Team 04' en el partido 2 - 0 Dharma FC Alineación oficial del equipo 'Dharma FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ruben Team 04 Alineación oficial del equipo 'Ruben Team 04' en el partido 2 - 1 Dharma FC Alineación oficial del equipo 'Dharma FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruben Team 04

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnald Aluja, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ruben se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ruben van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Bitor Camarero.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Romeo Lambarri va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Maurino Velasco Carrillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Bitor Camarero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ambrosio Moll. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Daniel Oriol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maurino Velasco Carrillo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 严 (Yan) 秀 (Xiu) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 严 (Yan) 秀 (Xiu) de Ruben es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dharma FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andrieu Rull que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dharma va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Barceló Serramaler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joan Manel Gilabert va fer una magnífica centrada, però la rematada de Samuel Cornejo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Dharma creava perill des de la dreta al minut 85, però en Luis Bayón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Simón Mingorance desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chimo Trastemírez de Dharma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.