Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cardeños f.c. (795887) - Matienzo de la Boca (795257) » 659810841: T63/J14/VII

Liga 659810841 Información oficial sobre el partido 659810841 en Hattrick

05.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VII.451 (38487)

cardeños f.c. Alineación oficial del equipo 'cardeños f.c.' en el partido 3 - 2 SIERROFC Alineación oficial del equipo 'SIERROFC' en el partido
0 - 1 Ximun Liñale (38')
Jukka Kalanti (41') 1 - 1
1 - 2 Marc Piera (43')
Javier Viniambres (44') 2 - 2
Haiko John (76') 3 - 2
cardeños f.c. Alineación oficial del equipo 'cardeños f.c.' en el partido 3 - 2 SIERROFC Alineación oficial del equipo 'SIERROFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cardeños f.c. Alineación oficial del equipo 'cardeños f.c.' en el partido 4 - 1 SIERROFC Alineación oficial del equipo 'SIERROFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cardeños f.c.

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jukka Kalanti va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. cardeños empatava el partit, 1 a 1, al minut 41.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Javier Viniambres facilitava les coses al cardeños amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cardeños contenien la respiració mentre en Haiko John s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Àngel Gallardet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): cardeños va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Normandia en un 1 contra 1 amb el porter Xavi Berga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Javier Normandia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cardeños se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Normandia de cardeños va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

SIERROFC

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ximun Liñale de SIERROFC es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Marc Piera va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ximun Liñale va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Daniel Varas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Enrique Gutiérrez Arce va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Valerio Ragni, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 40 per Marc Piera va anar a parar a la creueta.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Fernando Cuadro Gutiérrez va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SIERROFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adalberto Barroso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adalberto Barroso de SIERROFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Varas de SIERROFC es va guanyar la targeta groga merescudament.