Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

montezanitos (1597238) - UD Lurqa (777207) » 659810775: T63/J11/VII

Liga 659810775 Información oficial sobre el partido 659810775 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.450 (38486)

montezanitos Alineación oficial del equipo 'montezanitos' en el partido 1 - 2 U.E. Sagrera City Alineación oficial del equipo 'U.E. Sagrera City' en el partido
0 - 1 Răzvan Poptelecan (37')
0 - 2 Gabriel Rivas Calero (44')
Víctor Carbajo (65') 1 - 2
montezanitos Alineación oficial del equipo 'montezanitos' en el partido 1 - 2 U.E. Sagrera City Alineación oficial del equipo 'U.E. Sagrera City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
montezanitos Alineación oficial del equipo 'montezanitos' en el partido 0 - 2 U.E. Sagrera City Alineación oficial del equipo 'U.E. Sagrera City' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

montezanitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): El jugador Víctor Carbajo de montezanitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): montezanitos va estar a punt de marcar quan Víctor Carbajo va fer una passada impressionant a Enrique Nievas, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaime Tamariz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a montezanitos, però el xut de Juan Carlos Pacheco va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Pacheco de montezanitos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enrique Nievas no va ser aprofitada per en Juan Canat que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hernán Luca de Tena de montezanitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.E. Sagrera City

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Răzvan Poptelecan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabriel Rivas Calero va augmentar l'avantatge de Sagrera a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Seran Lamigueiro va enviar un xut des de 40 metres al minut 26, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Sagrera van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Zaqueo Cacheiras no va ser gens encertat.
  • 284 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Zaqueo Cacheiras de Sagrera va fallar un penal al minut 64, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Arslan Hadžić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Răzvan Poptelecan de Sagrera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Răzvan Poptelecan de Sagrera per doble groga al minut 38.