Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

land petanks (313287) - Cesauronis CF (994274) » 659807544: T63/J1/VII

Liga 659807544 Información oficial sobre el partido 659807544 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.393 (38429)

land petanks Alineación oficial del equipo 'land petanks' en el partido 3 - 1 Cesauronis CF Alineación oficial del equipo 'Cesauronis CF' en el partido
Cosme Capellades (18') 1 - 0
1 - 1 Josep Maria Bonshoms (42')
Cosme Capellades (61') 2 - 1
Francisco Araque Blázquez (67') 3 - 1
land petanks Alineación oficial del equipo 'land petanks' en el partido 3 - 1 Cesauronis CF Alineación oficial del equipo 'Cesauronis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
land petanks Alineación oficial del equipo 'land petanks' en el partido 3 - 1 Cesauronis CF Alineación oficial del equipo 'Cesauronis CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

land petanks

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): petanks va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Cosme Capellades va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cosme Capellades, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de petanks van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Araque Blázquez augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Guillermo Posch va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Urbina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, David Meira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Cañete va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Urbina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Cesauronis CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Josep Maria Bonshoms va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Josep Maria Bonshoms va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Montero de Cesauronis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 伊 (Yi) 清江 (Qingjiang) de Cesauronis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.